0
Мій кошик

Сухарі житні з часником до пива Козацькі Riga Хліб, 100 г

Артикул s-1061
В наявності

Без консервантів, підсилювачів смаку та шкідливих добавок

Сухарі на основі житнього хліба до пива зі смаком часнику. Сухарі не містять консервантів, барвників, підсилювачів смаку та аромату. Можна сказати 100% натуральний продукт, чудовий снек до пива.

Опис продукту

Сухарики виготовлені зі свіжого бездріжджового хліба та обсмажені на рафінованій рослинній олії. Не містять консервантів, барвників і хімічних покращувачів смаку - в їх складі лише натуральні продукти. 
А пікантний смак часнику та цибулі надає козацьким сухарикам особливого аромату.

Склад продукту

з хлібу заварного, випеченого без використання хлібопекарських дріжджів (борошно житнє обдирне, вода питна, борошно пшеничне 1 ґатунку, борошно житнє сіяне, цукор білий, сіль кухонна харчова, солод неферментований, солод ферментований, солодовий екстракт Дарк, кмин), часник сушений (8,0%), олія рослинна рафінована дезодорована, сіль морська харчова

Сухарики з житнього хліба – це чудовий вибір закуски, яку можна подавати разом із пивом. Вони мають насичений смак і хорошу хрустку текстуру, що відмінно поєднується з освіжаючим пивом.

Щоб приготувати самому

Для приготування сухариків із житнього хліба вам знадобляться такі інгредієнти та інструкції:

Інгредієнти:

Житній хліб (найкраще використовувати старий, трохи підсохлий хліб)
Рослинна олія або оливкова олія
Сіль, спеції або інші приправи на смак (наприклад, сушений розмарин, часниковий порошок або паприка)

Інструкції:

  1. Нагрійте духовку до температури близько 180-200 градусів за Цельсієм.
  2. Наріжте житній хліб на тонкі скибочки чи кубики. Вони повинні бути приблизно однакового розміру, щоб вони рівномірно підсохли та запеклися.
  3. Розкладіть скибочки хліба на листі, попередньо покритому папером для випікання або силіконовим килимком.
  4. Полийте хліб рослинною або оливковою олією, щоб вони були рівномірно покриті. Ви можете використовувати пензлик для розподілу олії.
  5. Посоліть хліб і додайте спеції чи приправи до смаку. Можете також спробувати змішати сіль та спеції у невеликій мисці, а потім посипати сумішшю хліб.
  6. Поставте лист з хлібом у розігріту духовку і запікайте близько 10-15 хвилин, або поки сухарики не стануть золотистими і хрусткими.
  7. Перевірте готовність сухариків, вони мають бути хрусткими, але згорілими. Якщо вони недостатньо хрусткі, можна залишити їх у духовці ще на деякий час.
  8. арики готові, залиште їх на деку для остигання перед подачею.Коли сух

Готові сухарики з житнього хліба можна подавати разом із пивом або використовувати як закуску до інших напоїв чи страв. Смачного!

Розділ Снеки
Бренд Riga Хліб
47 грн
В наявності
Доставка

- Нова Пошта
- Укрпошта

* для транспортування продуктів ви можете додати до замовлення охолоджуючі елементи

Вгору