0
Мій кошик

Делікатеси

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Консервовані продукти

Консервація продуктів найдавніше Занаті людини, адже зберегти продукти для часів, коли можуть бути проблеми з їжею природне завдання не тільки людини, а й будь-якої тварини. Зараз, звичайно, не ті часи, щоб закопувати продукти в землю (не в образу Хамону) або забивати клодовую до відмови різними консерваціями. Всі продукти в свіжому або консервованому вигляді доступні практично завжди в супермаркеті або інтернет-магазині. Якщо зараз це хтось робить, то робить для душі або щоб їсти своє.

Але не все росте на городі або водиться в море поруч з нами. Не у всіх є можливість зловити якісну рибу, виплекати свиню, організувати грибник. Але у всіх є можливість спробувати практично всі продукти світу завдяки технології консервації і можливості доставки законсервованих продуктів. Такий собі продуктовий аутсорсинг. А чому ні, якщо навколо Іспанії океан, де водиться риба, у Польщі велика кормова база для вирощування тварин.

Переваги консервації

Головне завдання консрваціі - продовження терміну зберігання продукту без втрати якості. Зараз консервують практично всі продукти:

- м'ясо
- риба
- морепродукти
- овочі і фрукти (огірки, ананаси, помідори, квасоля, горох)
- солодкі джеми і варення

Способів і видів консервації досить для того щоб підібрати для кожного продукту прийнятну саме для нього обробку. Природними консервантами як і 100 років тому і зараз є: сіль, цукор, мед, кислота (оцет, лимон), масло. Практично вся консервація завжди проходить термічну обробку. Одним словом постеризація і консервація - це геніальна знахідка людини, яка нікога не залишить його голодним.
Другим великим гідністю консевов є їх готовність до вживання відразу після відкриття. Можна висипати тушонку або рибу прямо на гарнір і вечеря готова. Найбільшою популярністю у всьому світі і в тому числі в українців користуються такі делікатеси:

- печінка тріски
- риба (тунець, лосось, шпроти)
- м'ясо курей в бульйоні

Як правило, консервація упаковується в скляні тару або бляшанку. У склі покупець може подивитися на товар, що купується. Але бляшана тара краще захищає продукт.
Виготовлення продукції в бляшанках має кілька етапів:

- приготування сировини для закачування (вимивання, очищення від шкірки або інших вад)
- поділ на порції
- вакумірованіе
- закочування ємностей
- дослідження на герметичність
- маркування бляшанок

При виборі даного різновиду продукції необхідно звертати увагу на склад і термін придатності. Зберігати бляшанки краще в закритій шафі, таким чином, щоб на них не потрапляли сонячні промені. При відкритті банки слід викласти продукти на тарілку для збільшення терміну придатності. У відкритій бляшанці їжа може перебувати в холодильнику не більше 3 годин, після починається процес окислення і псування.

У нашому магазині представлені консерви і делікатеси європейських виробників. Товар відповідає фотографіям, є в наявності і готовий для доставки не тільки по Харкову, а й всієї України, тому що консерви не вимогливі до трансортіровке. Тому, якщо ви любите різні ласощі або вирішили подзадержался на дачі, замовте необхідні продукти, а ми все акуратно спакуємо і доставимо.

КУПИТИ КОНСЕРВИ В ОНЛАЙН-МАГАЗИНІ

Асортимент нашого каталогу розширюємо. Кожен квартал у нас додаються нові товарні позиції, якими ми ділимося з нашими покупцями.

Замовлення від 800 грн. по Харкову доставляються безкоштовно.

Морепродукти - корисні та смачні дари моря

Що ми маємо на увазі, кажучи про морепродукти? Це різноманітні продукти, що отримуються з морів та океанів до яких відносяться:

- риба, рибні консерви, пресерви
- риб'яча печінка, ікра
- мідії та інші моллюски
- морська капуста
- кальмари, восьминоги, креветки, краби, ракоподібні

Чому такі цінні морські продукти. Насамперед через свою харчову цінність. Риба та інші дари моря дуже багаті білком, корисними жирами, мікроелементами (фосфор, магній, цинк). Крім того риба низькокалорійна, тому вона сміливо входить до раціону людей, які дбають про свою фігуру, здоров'я та правильне харчування.
На жаль, не у всіх нас є можливість придбати і з'їсти свіжу рибу. Можливо це і на краще, враховуючи довге транспортування з океану та ризиків псування продуктів. Натомість до нас приїжджають консервовані та вакумовані делікатеси. Завдяки спеціальній упаковці ми маємо можливість спробувати майже все:

- атлантичний оселедець та скумбрія
- філе річкового та морського лосося, тунця, анчоуса
- мідії в олії зі спеціями та без
- клешні краба

Купити морські і м'ясні делікатеси та морепродукти

Вам точно це сподобається. Морські делікатеси вважаються елітними у всьому світі. Навіть знаменистоті не приховують своєї прихильності до морських продуктів. Морепродукти можна їсти як самостійну страву або використовувати для приготування салатів, бутербродів, канапе, других страв. Чого тільки варті новорічні бутерброди з червоною ікрою та салат Мімоза зі скумбрії. Піца з креветками та сьемгою. Салат з крабових паличок може порівнятись за популярністю з олів'є. Оселедець під шубою - майже національна страва.

Звісно, ​​морська кухня не дешева. Але давайте не забувати чому так. Ви платите за екологічні продукти, які видобуваються в океані. Тунець чи скумбрію не вирощують на фермах, не годують їх спеціальними кормами, гормонами росту, антибіотиками. Океанічна риба за рахунок цього і вважається найціннішою, тому що росте сама, а людиною виловлюється з диких, природних умов.

Лососева ікра – це не ікра конкретної риби. Лососеві - це сімейство риб до яких входять: кета, горбуша, кижуч, нерка, райдужна форель, атлантичний лосось та ін. ікра. Наприклад "ікра горбуші". У тому випадку, якщо в банку ікра кількох видів лососевих риб, то виробник може не вказувати конкретну рибу-джерело.

НАЙСМАЧНІША ЧЕРВОНА ІКРА

Найбільш популярними видами червоної ікри з погляду смакових якостей вважаються ікра горбуші та ікра кети. Цінителі червоної ікри вибирають ікру горбуші через її універсальний, м'який смак, а ікракети отримала широке визнання за свій ніжний вершковий смак і великі ікринки.
Царська ікра, вона ж ікра кети має великий розмір ікринок (5-6 мм), світло-жовтогарячий насичений колір і ніжний вершковий смак. Відмінною особливістю ікри кети є ефект танення в роті через тонку оболонку, яка лопається при легкому натисканні на неї мовою. Смак універсальний, без гіркуватості та рибного запаху. Ікра кети вважається найкращою серед доступних до покупки.
А ікру горбуші можна назвати класикою серед інших видів лососевої ікри. Вона має нейтральний смак, середній діаметр (близько 5 мм) і яскраво-жовтогарячий колір. Оболонка ікринок недостатньо міцна, тому коли ікру перемішують, деякі ікринки лопаються, утворюючи джус, тобто ікорний сік. Горбуша є однією з найплодючіших риб у своєму сімействі, тому найчастіше використовується виробниками ікри. Ікру горбужі бажано не купувати на вагу, а у банку. Тому що через транспортування та перемішування ікра може перетворитися на кашку.
Ікра у форелі найдрібніша, порівняно з іншими видами (середній діаметр ікринок не перевищує 2-3 мм). У смаку присутня невелика гіркуватість і рибний післясмак. За кольором ікра буває і жовтою (темно-жовтою), і червоною (яскраво-червоною).

НАЙДОРОЖЧА ЧЕРВОНА ІКРА

Найдорожчою вважається ікра чавичі. Вона має невелику гіркуватість, яка поєднується з ніжним смаком, і є деякою мірою дефіцитним продуктом. Ікринки мають досить великий діаметр. За кілограм ікри чавичі доведеться віддати приблизно 1350 гривень.

Як відрізнити справжню ікру від підробки

Якщо у вас не накидане око, то визначити прямо в місці покупки натуральність ікри складно. Після покупки в домашніх умовах найпопулярнішим способом є тест з гарячою водою. При попаданні в гарячу воду підроблені ікринки розчиняються, а реальні – ні. Щоб до проби купити саме справжню ікру, зверніть увагу на такі деталі упаковки:

- Відома фірма-виробник, бажано розташована поблизу з виловом риб (Сахалін, Качатка, узбережжя США, узбережжя Канади)
- провадження за ДСТУ (якщо таке передбачено країною-виробником)
- на якісній ікре має бути вказана риба з якої видобуто ікру
- ікра не повинна "плавати" у рідині

Якщо вас зацікавила морська їжа, пропонуємо ознайомитись з нашим каталогом продуктів морської тематики. Ми продаємо тільки найкраще та постійно розширюємо свій асортимент. Оскільки ми здійснюємо доставку продуктово по всій Україні поштовим оператором, то не може відправити продукти, що відверто швидко псуються, особливо в літній час. Тому, при замовленні товарів оцінюйте реальну ситуацію транспортування. Ми, звичайно, дуже хочемо вам відправити всього багато і найсмачнішого, але, на жаль, Нова Пошта не має доставки в холодильниках.

Бажаємо вам приємних покупок, а також рекомендуємо відвідати нашу категорію Консерви, де також можна знайти багато смачного та недорогого.

Вгору