Кількість
|
Вартість
|
||
|
Снеки до пива і просто смачні перекуси
Багато хто любить перехопити нашвидкуруч щось солодке чи солоне. Це швидка їжа, яка, до того ж, смачна. І всі знають, що вона трохи шкідлива, але в невеликих кількостях як і хороший алкоголь нешкідлива.
Ніхто не скаже що сішана (в'ялена) риба шкідлива. До того ж це першокласний делікатес до пива та просто чудовий снек, альтернатива чіпсам та сухарикам. У сушену рибу не додаються жодні консерванти, підсилювачі смаку, інші добавки. Сушена риба – це: риба, сіль. У нашому магазині ви можете купити першокласну сушену рибу: лящ, полосатик, янтарна, тунець, скдак.
Для тих же, хто любить погріти солоні горішки, чіпси або сухарики також є великий асортимент найсмачніших швидких закусок.
Снеки з м'яса
Снеки з м'яса виробляють із звичайного м'яса курки, свинини, яловичини за допомогою дегідрації та додавання спецій (смакових добавок). Переважно м'ясні снеки - це натуральний продукт, тому його, на відміну від звичайної ковбаси, безпечно вживати в їжу. Виробництво сухих чіпсів із м'яса ділиться на етапи:
- підготовлене (замариноване) м'ясо нарізають тоненькими скибочками на спеціальному слайстері завтовшки до 2 мм. Маринівка м'яса є фірмовим рецептом кожного окремого виробництва
- порізане м'ясо розкладають на ґрати та сушать у спеціальній печі з обдуванням повітря при температурі до 90 градусів. Процес сушіння (дегідрації) м'яса триває від 30 до 60 хвилин, залежно від того, який відсоток вологи повинен залишитися в м'ясі.
- фасування готових м'ясних чіпсів (слайсів та джериків)
Чим м'ясні слайси відрізняються від джеріків?
М'ясні слайси – це максимально висушене м'ясо, що за структурою схоже на чіпси. Його можна ламати руками. Джеріки – не до кінця підсушене м'ясо. Можна сказати це сиров'яле м'ясо, схоже на свіжосушену рибу. Джеріки можна гнути та кусати, наприклад, як кабаноси. Зазвичай джеріки трохи дешевші за слайси, тому що утримувати більше вологи і на їх виробництво потрібно менше часу.
Скільки смаків буває у м'ясних чіпсів?
- класичні - без будь-яких смакових добавок. Сушене м'ясо із сіллю, перцем. У свою чергу, класичні м'ясні чіпси можуть бути з різного м'яса: курка, качка, індичата, свинина, яловичина, конина.
- з додатковим смаком - це можна сказати ті ж класичні джеріки, але з різними доповненнями спецій, прянощів, трав, смакових добавок: барбекю, цибуля, зелень, аджика, кунжут, паприка, часник і т.д.
Культура снеків до пива
Німецька культура: ковбаски.
Італійська: піца, сир.
Американська: солоний арахіс, солоні фісташки, чіпси.
Азіатська: бастурма.
Українська: сушена риба, ковбаски, чіпси, в'ялене м'ясо.
Купити м'ясні чіпси та снеки з доставкою
Доставляємо замовлення зі снеками та закусками до пива по всій Україні. Імпортні та українські делікатеси до вашого столу із магазину якісних європейських товарів GOOD PRODUCT.