Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кабаноси - це сушені ковбаски, які можуть використовуватись як закуска, але також можуть бути включені до складу страв або використовуватися як інгредієнт при приготуванні їжі. Проте, розглядати кабаноси виключно як закуску чи ні залежить від контексту та переваг кожної людини.
Кабаноси виготовляються з дрібно нарізаного м'яса свинини, солі та прянощів.
Кабаноси є популярною закускою до пива чи горілки.
Склад: 95% сире м'ясо (птиця, напівжирна свинина), крохмаль, рослинна клітковина, свинячий білок, нітритна сіль (кухонна сіль, нітрит натрію), тростинний цукор, гідролізат рослинного білка, глюкоза, мальтодекстрин, ароматизатор, антиоксид спеції, екстракти спецій, солодка паприка, екстракт розмарину.
Їстівна оболонка: желатинова речовина (альгінат натрію), стабілізатор (целюлоза), регулятор кислотності (лактат кальцію).