0
Мій кошик

Мигдаль сирий бланшований, 1 кг

Артикул 10072
В наявності

Мигдаль бланшований - це мигдаль, з якого видалена тонка коричнева шкірка, залишаючи тільки білий горіх. Процес видалення шкірки називається бланшуванням.

Щоб бланшувати мигдаль, спочатку горіхи зазвичай подвоюються окропом або піддаються короткому кип'ятінню. Потім мигдаль охолоджується і шкірка легко знімається, залишаючи гладкий білий горіх.

Мигдаль бланшований часто використовується в кулінарії, особливо у випічці, кондитерських виробах та інших десертах, де важливий світлий колір та відсутність темної шкірки, яка може змінити зовнішній вигляд та текстуру страви. Бланшований мигдаль також використовується у деяких традиційних стравах різних кухонь.

Крім візуальних переваг, бланшований мигдаль має такі ж поживні властивості, як і звичайний мигдаль, володіючи високим вмістом білка, вітамінів, мінералів і здорових жирів.

Зверніть увагу, що бланшований мигдаль може бути дорожчим, ніж звичайний мигдаль, через процес обробки, необхідний для видалення шкірки.

Розділ Горіхи
460 грн
В наявності
Вага
Доставка

- Нова Пошта
- Укрпошта

* для транспортування продуктів ви можете додати до замовлення охолоджуючі елементи

Вгору