0
Мій кошик

Bushido

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Вишуканий аромат, витончений смак, приємний післясмак – усі ці якості притаманні японській каві Бушидо. Порівняно недавно з'явившись на ринку, він стрімко вибився у фаворити у поціновувачів підбадьорливого напою.

Історія походження

У перекладі "Bushido" звучить як "Кодекс честі самурая". Окрім унікальних смакових якостей, марка має цікаву історію виникнення. Зовнішній вигляд упаковки з ієрогліфами не залишає сумнівів, що батьківщина цієї кави – Японія. Але це зовсім так.
На початку 90-х японцями було розроблено продукт, який має насичений, яскравий смак, але при цьому не потребує варіння. Його аромат не поступався натуральному напою, тому припав до смаку багатьом
Вийти на світовий ринок виробникам допомогла компанія зі Швейцарії. Вона стала центральним виробником товару. Унікальним оформленням упаковки бренд завдячує німецьким маркетологам. Російським замовником є ​​компанія «Хорс», для якої кава виробляється у Швейцарії та Італії.

Виготовлення

Для виробництва відбираються кавові боби найвищої якості, зібраної з одного врожаю. Обсмажування зерен виконується на дровах.
Ведеться суворий контроль над температурним режимом та рівномірністю обсмажування. Смажені боби виносять на свіже альпійське повітря для охолодження.
Це цікаво! Процес виготовлення Bushido унеможливлює охолодження зерен за допомогою води.

Багатий вибір

На зорі свого виробництва випускалася тільки розчинна кава. Багато хто хоче отримати порцію підбадьорливого напою, не витрачаючи багато часу. Такий продукт не поступається за смаковими натуральними показниками. Поступово японці розробили нові рецептури. Зараз на полицях магазинів є Бушидо у сублімованому, зерновому та меленому варіанті. Що не може не тішити справжніх кавових гурманів.
Смак кожного виду є унікальним. Завдяки відсутності домішок у кавових зернах, Бушидо є екологічно чистим продуктом.

Bushido gold

Елітний та найдорожчий сорт серед представників марки Бушидо. Кава відрізняється насиченим смаком, який виходить завдяки сильному рівню прожарювання. Секрет Катана Голд у особливому інгредієнті – харчовому золоті. Напій справляє омолоджуючий ефект. Чи це не мрія кавових гурманів? Насолоджуватися улюбленим смаком та молодіти.

Red Katana

Плантації Латинської Америки та Африки постачають боби для благородної арабіки. Напій має насичений смак із легким винним ароматом. Має виражену підбадьорливу властивість, тому високий попит на Ред Катана цілком обґрунтований.

Black Katana

Для приготування напою використовують боби з американських плантацій. Продукт отримав другу назву - Віра Круз. Характеризується кислуватим присмаком та стійким ароматом. На згадку про ранковій чашці кави залишається приємний післясмак з нотками чорносливу. Унікальність Блек Катана полягає у збереженні смакових якостей навіть після остигання. Любителі навряд чи зможуть відрізнити його від напою, приготовленого у кавомашині.

Light Katana

Гранульована кава виготовляється з бобів, зібраних у Кіліманджаро. Оптимальний рівень обсмажування робить зерна бархатистими, тому готовий напій цілком самодостатній і не потребує смакових добавок. Лайт Катана ідеальний варіант для тих, хто не приймає цукру у своєму раціоні.

Original

Батьківщина сировини – Латинська Америка. Бушидо Оріджинал виготовляється із зерен середньої обсмажування і є обличчям компанії. Початківцям кавовим гурманам варто починати знайомство з торговою маркою саме з цієї кави. Насичений смак забезпечить заряд бадьорості та гарного настрою.

Bushido Kodo

Молотий у розчинній – підійде тим, хто любить зварену каву, але не бажає витрачати на цей час. Поєднання мелених зерен та сублімованих гранул наділяє напій терпким ароматом та насиченим смаком.

Кавові гурмани, познайомившись одного разу з маркою Бушидо, оцінять різницю з аналогами і навряд чи захочуть повернутися до них. Істотною перевагою бренду є асортимент, серед якого навіть найвибагливіший любитель знайде свій смак.

Вгору