Кількість
|
Вартість
|
||
|
Фундук - він же лещіна, досить смачний і корисний горіх доступний практично кожному любителю здорової їжі. Як відомо, всі горіхи багаті корисними жирами, вітамінами, мікроелементами. Фундук дуже універсальний горіх. Його вживають в їжу просто як поживний продукт для перекусу, але ще частіше його використовують в кондитерському виробництві: Київський торт, шоколадні цукерки Ліщина, вишукані цукерки Raffaello, присипка для батончиків Kinder, начинка шоколадного баточніка Nuts і т.д. Для кондитерського виробництва фундук беруть в сирому вигляді і самостійно обсмажують. Для того щоб поїсти краще брати смажений.
За замовчуванням весь товар перед відправкою пакується в гермітичні пакети-зіп-пакети (пакети з застібкою).
Але, якщо ви плануєте зберігати горіхи довгий час, або ваші умови зберігання не оптимальні, краще купити горіхи упаковані у вакуумну упаковку. Для цього додайте до кошика варіант упаковки "1 кг ваку".
Калібр фундука: 15+
Харчова цінність фундука:
Білки: 15
Жири: 61
Вуглеводи: 17