0
Мій кошик

Мигдаль смажений

Артикул 10009
В наявності

На думку багатьох дієтологів мигдаль вважається найкориснішим для організму горіхом в зв'язку з обширні вмістом в ньому корисних вітамінів, жирів, мінералів і відносно низькою калорійністю. Мигдаль - це горіх для тих, хто хоче нормалізувати обмін речовин і роботу шлунково-кишкового тракту, знизити цукор, поліпшити роботу серцево-судинної системи, нервової системи, мозку і загального тонусу.
Мигдаль вважається прекрасним джерелом кальцію, заліза, магнію, фосфору і калію. У ньому багато вітамін групи В (В1, В2, В3, В5, В6, В9), а також токоферолу (вітаміну Е). Батьківщиною цього горіха вважається Туреччина, але зараз виробниками являтся США, Іспанія, Португалія. Мигдаль хороший для вживання в свіжому і смаженому вигляді. З мигдальної муки виготовляють різні кондитерські вироби: торти, цукерки з марцепаом, печиво.

Харчова цінність мигдалю:

Білки: 21
Жири: 49
Вуглеводи: 22

При споживанні горіхів багато хто цікавиться питанням, скільки мигдалю можна з'їдати на день. Ідеальна порція споживання мигдалю як і інших горіхів на день - жменя, що міститься в руку. Але це рекомендована добова норма. За бажанням можна з'їсти вдвічі-втричі більше і не тільки мигдаль, а мікс горіхів. Зазвичай так і роблять. Купують кілька видів горіхів, змішують їх та їдять.

Ще одне не менш цікаве для багатьох питання - чи потрібно чистити мигдаль від шкірки? Ні, не потрібно, якщо ви їсте горіх сам по собі або, наприклад, використовуєте у випічці як наповнювач. А ось для приготування мигдального борошна краще шкірку прибрати. Це можна зробити за допомогою термообробки.

За замовчуванням весь товар перед відправкою пакується в гермітичні пакети-зіп-пакети (пакети з застібкою).
Але, якщо ви плануєте зберігати горіхи довгий час, або ваші умови зберігання не оптимальні, краще купити горіхи упаковані у вакуумну упаковку. Для цього додайте до кошика варіант упаковки "1 кг ваку".

Купити мигдаль

І останнє. Який мигдаль краще купувати - сирий і смажити самому або одразу смажений. Дивлячись на які цілі ви хочете купити мигдальний горіх. Якщо просто їсти - то купуйте одразу смажений. Якщо плануєте застосовувати у кондитерському виробництві чи кулінарії, то краще свіжий. Також чималу роль у виборі грають суто індивідуальні смакові уподобання. Комусь більше подобається смажений, комусь сирий. Корисних речовин та мікроелементів більше у сирому. Отже, остаточне рішення за покупцем.

Розділ Горіхи
370 грн
В наявності
Вага
Доставка

- Нова Пошта
- Укрпошта

* для транспортування продуктів ви можете додати до замовлення охолоджуючі елементи

Вгору