0
Мій кошик

Консерви

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою
Відображення:

Консервовані продукти

Консервація продуктів найдавніше Занаті людини, адже зберегти продукти для часів, коли можуть бути проблеми з їжею природне завдання не тільки людини, а й будь-якої тварини. Зараз, звичайно, не ті часи, щоб закопувати продукти в землю (не в образу Хамону) або забивати клодовую до відмови різними консерваціями. Всі продукти в свіжому або консервованому вигляді доступні практично завжди в супермаркеті або інтернет-магазині. Якщо зараз це хтось робить, то робить для душі або щоб їсти своє.

Але не все росте на городі або водиться в море поруч з нами. Не у всіх є можливість зловити якісну рибу, виплекати свиню, організувати грибник. Але у всіх є можливість спробувати практично всі продукти світу завдяки технології консервації і можливості доставки законсервованих продуктів. Такий собі продуктовий аутсорсинг. А чому ні, якщо навколо Іспанії океан, де водиться риба, у Польщі велика кормова база для вирощування тварин.

Переваги консервації

Головне завдання консрваціі - продовження терміну зберігання продукту без втрати якості. Зараз консервують практично всі продукти:

- м'ясо
- риба
- морепродукти
- овочі і фрукти (огірки, ананаси, помідори, квасоля, горох)
- солодкі джеми і варення

Способів і видів консервації досить для того щоб підібрати для кожного продукту прийнятну саме для нього обробку. Природними консервантами як і 100 років тому і зараз є: сіль, цукор, мед, кислота (оцет, лимон), масло. Практично вся консервація завжди проходить термічну обробку. Одним словом постеризація і консервація - це геніальна знахідка людини, яка нікога не залишить його голодним.
Другим великим гідністю консевов є їх готовність до вживання відразу після відкриття. Можна висипати тушонку або рибу прямо на гарнір і вечеря готова. Найбільшою популярністю у всьому світі і в тому числі в українців користуються такі делікатеси:

- печінка тріски
- риба (тунець, лосось, шпроти)
- м'ясо курей в бульйоні

Як правило, консервація упаковується в скляні тару або бляшанку. У склі покупець може подивитися на товар, що купується. Але бляшана тара краще захищає продукт.
Виготовлення продукції в бляшанках має кілька етапів:

- приготування сировини для закачування (вимивання, очищення від шкірки або інших вад)
- поділ на порції
- вакумірованіе
- закочування ємностей
- дослідження на герметичність
- маркування бляшанок

При виборі даного різновиду продукції необхідно звертати увагу на склад і термін придатності. Зберігати бляшанки краще в закритій шафі, таким чином, щоб на них не потрапляли сонячні промені. При відкритті банки слід викласти продукти на тарілку для збільшення терміну придатності. У відкритій бляшанці їжа може перебувати в холодильнику не більше 3 годин, після починається процес окислення і псування.

У нашому магазині представлені консерви і делікатеси європейських виробників. Товар відповідає фотографіям, є в наявності і готовий для доставки не тільки по Харкову, а й всієї України, тому що консерви не вимогливі до трансортіровке. Тому, якщо ви любите різні ласощі або вирішили подзадержался на дачі, замовте необхідні продукти, а ми все акуратно спакуємо і доставимо.

КУПИТИ КОНСЕРВИ В ОНЛАЙН-МАГАЗИНІ

Асортимент нашого каталогу розширюємо. Кожен квартал у нас додаються нові товарні позиції, якими ми ділимося з нашими покупцями.

Замовлення від 800 грн. по Харкову доставляються безкоштовно.

Вгору